Zapošljavamo medicinske sestre/tehničare u Njemačkoj

Kroger kao zastupnik njemačke agencije Md Studies and Recruitment nudi izrazito privlačan program za medicinsko osoblje za rad u Njemačkoj. Potražujemo medicinske sestre / tehničare za rad u Sveučilišnim državim bolnicama na području Bavarske (Munchen).

Prijave traju do 30.10.2016.

Kroger kao zastupnik njemačke agencije potražuje medicinsko osblje za rad u državnim sveučilišnim bolnicama u Munichenu ( Bavarska). Kroger ima iskustvo u radu na projektu MobiPro 2016 koji je sponzoriran od strane njemačkog ministarstva. Naši kandidati, njih 40, ostvarili su odlične rezultate na ispitu B1.

Trenutno nudimo jedinstveni projekt gdje je kandidatima omogućeno učenje jezika do B2 razine- potpuno besplatno. Naime, agencija koju mi zastupamo na hrvatskom tržištu, sa partnerima omogućuje svim polaznicima tečaj njemačkog jezika do B2 razine. Nastava će se provoditi online ili u učionici (ovisno koliko se kandidata prijavi na natječaj). Osiguran je besplatni nastavni materijal te besplatno polaganje ispita za B2 razinu jezika ( prvi izlazak na ispit je besplatan za sve, ukoliko ne prođete ispit drugi izlazak plaćatate sami).